top of page
2107011006pr[6138].JPG

Hej

Jeg hedder Anders Rosendal Korshøj og er speciallæge i neurokirurgi. Jeg kan hjælpe dig eller dit forsikringsselskab med en speciallægeerklæring eller lægeattest, hvis du er kommet til skade. Jeg er omhyggelig og grundig og lægger stor vægt på hurtig og professionel håndtering af din sag. 

Her på siden kan du læse lidt mere om min baggrund. Klik evt. på nogle af de andre links for at læse mere om mine tilbud til dig som skadelidt, til dit forsikringsselskab, eller om speciallægeerklæringer generelt.

  • LinkedIn

Lidt om mig

Uddannelse

Jeg er uddannet læge fra Aarhus Universitet og speciallæge i neurokirurgi fra Aarhus Universitetshospital og Odense Universitetshospital.

Jeg har en ph.d. grad i klinisk medicin fra Aarhus Universitet og Stanford University. 

Erfaring

Til daglig arbejder jeg som overlæge på Hjerne- og Rygkirurgisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital. Jeg arbejder med både hjernekirurgi og rygkirurgi og behandler både akutte og kroniske tilstande. 

Jeg har stor erfaring med udarbejdelse af speciallægeerklæringer og lægeattester ved skader på hoved, nakke, ryg og nervesystem. Jeg samarbejder med mange forsikringsselskaber, erstatningsadvokater og offentlige myndigheder, herunder Patienterstatningen, Uddannelses- og Forskningsstyrelsen mm.  

Forskning og innovation

Til daglig arbejder jeg som klinisk lektor på Hjerne- og Rygkirurgisk Afdeling, Institut for Klinisk Medicin, Aarhus Universitetshospital. Min forskning drejer sig om udvikling og afprøvning af nye teknologier og behandlingsmetoder til hjernens sygdomme, fx hjernekræft og hjerneblødninger.

Til daglig er jeg forsøgsansvarlig for flere kliniske forsøg og vejleder for ph.d. studerende, postdocs, mm. 

Jeg har indgivet patenter og udgivet flere bodkapitler og videnskabelige artikler i anerkendte tidskrifter og samarbejder med mange anerkendte forskere i både Danmark og udlandet.

Om Klinikken

Mine lokaler ligger i Kirurgisk Klinik Aarhus i Risskov ved Aarhus. Klinikken ligger tæt på både by, motorvej og tilfartsveje. Det er nemt at komme dertil, og der er gratis parkering på adressen. 

bottom of page